Zimski počitniški program

Maribor
28.02.2018

V Društvu SMC Maribor nas sneg in zameti niso ustavili, da bi organizirali kar najbolj zabavne programe v zimskih počitnicah! Od ponedeljka, 26. do srede 28. februarja se je v prostorih našega društva zbiralo kar 70 otrok in več kot 20 animatorjev, ki so poskrbeli za varno, zanimivo in poučno zabavo udeleženih.

Temo za pogovore in razmišljanja smo jemali iz filma LEGO, v katerem smo spremljali Emmeta in njegove prijatelje, ki so družno spoznavali lastno edinstvenost in posebnost vsakega posameznika, hkrati pa pomembnost skupnosti in sloge. Tudi mi smo veliko razmišljali o tem, kako poseben in edinstven je vsak izmed nas in se učili o lastnih zmožnostih in sposobnostih.

Tudi svojo kreativnost smo izražali v raznolikih delavnicah, ki so nam omogočile izražati tudi naše ustvarjalne talente.

Manjkalo pa ni tudi iger, sankanja, kepanja, vlečenja zimske vrvi in še bi lahko naštevali.

V sredo, na zadnji dan počitniškega programa pa smo se kljub nizkim temperaturam odpravili na izlet v Vitanje, kjer smo obiskali center vesoljskih tehnologij, po ogledu centra pa smo se ustavili v župnišču v Slovenskih Konjicah, kjer smo se super zabavali ob skupinskih igrah.

Bilo je lepo, zasneženo ter smeha in veselja polno!